معمارزاده در گفت و گو با فارس:
موافقت با جدايي از پرسپوليس سختترين تصميم زندگيام بود
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به خاطر موفقيت تيم قبول كردم نامم را از فهرست خارج كنند و اين سختترين تصميم زندگيام بود.
ميثاق معمارزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد موافقت خود با خروج نامش از فهرست پرسپوليس به دليل مصدوميت، اظهار داشت: صحبتهاي زيادي با اعضاي هيئت مديره باشگاه داشتم و فكر كنم سختترين تصميم زندگي فوتباليام را گرفتم.
وي ادامه داد: اظهارات مسئولان هيئت مديره منطقي بود و قبول كردم كه نام مرا از فهرست خارج كنند تا به اين شيوه كمكي به باشگاه كرده باشم.
اين دروازهبان كه در ابتداي فصل با پارگي رباط صليبي مواجه شد و تحت عمل جراحي قرار گرفت، تصريح كرد: طبق قولي كه به من دادند، فقط در ليگ برتر نميتوانم بازي كنم و در ليگ قهرمانان آسيا در خدمت تيم خواهم بود.
وي خاطرنشان كرد: با بزرگان فوتبال در اين باره مشورت كرده و از تصميم اوليه خود مبني بر شكايت از باشگاه صرفنظر كردم تا دست مسئولان پرسپوليس براي جذب بازيكن باز باشد.
معمارزاده افزود: با عابدزاده نيز 2 نوبت صحبت كردم و گفت در ليگ قهرمانان به من نياز دارد.هواداران منتظر من باشند چون قسمت نبود اين فصل به آنها خدمت كنم؛ ولي در آينده با قدرت بازمي گردم.

Bookmarks